Bine aţi venit pe site-ul comunităţii Foişor - Bucureşti.

În acest loc puteţi afla programul bisericii noastre şi multe alte lucruri legate de activităţile din Foişor.

Vă aşteptăm pe la noi în timpul programului afişat pe sit.

 

Anunţuri

Vineri 28 noiembrie 2014 - Sâmbătă 06 decembrie 2014

În fiecare zi de la ora 18:00 în comunitatea Foişor se desfăşoară săptămâna de rugăciune.

Pe 25 Octombrie comunitatea Foişor sărbătoreşte Ziua recunoştinţei.

 • Identitate pierdută

  Marian Berbecila
  • p2

  Sunt momente din viata mea în care ma "opresc" si ma debarasez de tot ce este în jur pentru a crea câteva clipe de discutie cu mine.

  Ma-ntreb ce vreau sa fac mai departe, îmi pun tinte noi si-mi fac planuri pe care doresc sa le pun în aplicare ... si ma-ntreb în cele din urma. "Cine sunt eu?"

  În acest editorial va invit la un dialog cu noi însine ca sa aflam "Cine suntem noi? Ce reprezentam?"

  Read more...
 • EDUCAŢIE

  Autoritate si disciplina (partea a II-a)

  Daniela Dorcea

  • p3

  Disciplina salvatoare, mântuitoare are câteva trasaturi dupa care se poate recunoaste. Aceste caracteristici pot fi considerate chiar atitudini si actiuni manifestate de parinti în educarea copilului lor.

  Read more...
 • EXPERIENŢE

  Se împlineşte Cuvântul

   

  • p7-isusinvataintemplu

  Cadre medicale, pastori, colpoltori, tineri instruiti sa prezinte principiile de sanatate, operatori pe calculator, bucatarese care pregateau retete sanatoase, analize gratuite... O expozitie de sanatate pe o perioada de o saptamâna în centrul Bucurestiului. Aveam mare nevoie de voluntari.

  Read more...
 • MOMENTE DIN VIATA DOMNULUI ISUS

  Împlinirea vremii

  "Cu ochii plini de dor asteptau venirea Mântuitorului, când întunericul sa fie înlaturat si taina viitorului sa fie limpezita".

  • p8-isus

  "Când a venit împlinirea vremii, Dumnezeu a trimis pe Fiul Sau, ... ca sa rascumpere pe cei ce erau sub lege, pentru ca sa capatam înfierea". Galateni 4, 4.5

  Gradina Edenului ... Paradisul ... Casa noastra ... Pacatul ne-a despartit de acest locas minunat. Satana a cautat sa ne îndeparteze de Tatal nostru Ceresc si sa ne câstige pentru el.

  Read more...
 • CUVÂNTUL PASTORULUI

  Beniamin Ciurea

  În lumea de azi, am trecut de la gasirea lui Dumnezeu la gasirea de noi însine. Dragostea a devenit pentru noi cea mai mare virtute, iar ura de sine cel mai mare pacat.

  Totul a început inocent, dar s-a desfasurat convingator si acaparator. În loc sa ne apropiem de Dumnezeu si sa ne faca liberi, sa ne pese mai mult de ceilalti, am ajuns sa fim mult mai sensibili cu privire la noi însine.

  Read more...
 • La porţi de Canaan e Tatăl

  Gabriela Saviana Niculae

  Daca exista un loc pe lume asa de drag încât sa îti trezeasca în suflet cele mai frumoase simtaminte de cald, de senin, daca ... exista un loc care sa aminteasca de primii pasi facuti pe cararile copilariei si de semnele de buna purtare, atunci acel loc nu se poate numi altfel decât ACASA; si într-adevar tare dulce suna! Unde poate fi mai bine?!

  Read more...
 • PAGINA COPIILOR

  Maya

   

  • kids

  Salutare, copii! Ce mai faceti? A trecut vacanta, a început din nou scoala si nu mai e mult si va veni mult asteptata vacanta mare...

  Vi s-a întâmplat sa trebuiasca sa faceti ceva, dar sa spuneti "nu vreau sa fac asta" sau "nu pot sa fac asta"?

  Vreau sa va povestesc ceva... atunci când era un copil, Ellen Harmon, care mai târziu va deveni Ellen White, avea destule treburi de facut în casa parinteasca asa cum, desigur, ai si tu acasa. Ea stia ca fiecare dintre membrii familiei trebuia sa-si faca partea spre a o transforma într-un loc fericit unde sa-ti placa sa traiesti.

  Read more...
 • Valoarea timpului...

   

  Ca sa stii cât valoreaza un an,

  Întreaba un stundent care a pierdut examenele,

  Ca sa-ti dai seama cât valoreaza o luna,

  Întreaba editorul unui ziar saptamânal

  Ca sa-ti dai seama cât valoreaza o zi

  Întreaba o persoana nascuta pe 29 februarie

  Ca sa-ti dai seama cât valoreaza o secunda

  Read more...
 • VOCILE TRECUTULUI

  bArca lui Noe (partea I)

  Florin Bică

  • arklanding

  "În luna a saptea, în ziua a saptesprezecea a lunii, corabia s-a oprit pe muntii Ararat"(Gen. 8:4).

  Una dintre istorisirile biblice care ne captiveaza întotdeauna atentia este aceea despre potopul prin care Dumnezeu a sters oamenii de pe fata pamântului si despre Noe, cel care a supravietuit potopului cu ajutorul arcei. Însa pentru cei mai multi dintre crestini aceasta istorie nu este altceva decât un mit. Oare a existat aceasta ambarcatiune? Oare chiar s-a oprit pe muntele Ararat? Mai poate fi vazuta acolo? A vazut-o cineva vreodata?

  Read more...
 • Rugăciune

  Cristina Neagu

  Doamne, în fiecare dimineata când deschid ochii Te gasesc lânga mine. Uneori am impresia ca nici nu ai plecat ci ai ramas aici, asteptând sa ma trezesc pentru a o lua împreuna de la capat. Oare ce lucruri noi voi învata astazi, unde ma vor purta pasii, cine îmi va iesi înainte?

  Ieri, fiul meu; Metusala, a facut primii pasi. Era atât de stângaci. A cazut de câteva ori pâna sa poata face primii lui cinci pasi siguri.

  Read more...
 • INTERVIU

  VOIA TA ... ÎN VIATA MEA

  Intervievat: Nelu Burcea

  Intervievator: Boieriu Beatrice

  "Vreau sa stiu care este alegerea cea mai buna în deciziile pe care trebuie sa le iau! Vreau sa aflu care este planul lui Dumnezeu cu viata mea! Vreau sa cunosc ... viitorul!"

   

  B.B: Ce ar însemna pentru noi, muritorii, posibilitatea descoperirii viitorului? Si de ce Dumnezeu nu a îngaduit aceasta?

   

  N.B: Ar fi tentant sa cunoastem viitorul. Daca nu am putea schimba acest viitor, nu ne ajunge tristetea pentru trecut si prezent? Daca am putea schimba viitorul, nu cumva l-am transforma într-un vis egoist? Daca am sti sfârsitul de la început , cu siguranta am alege aceeasi cale pe care Dumnezeu ne-a condus.

  Read more...
 • Patru vecini ciudati

  Cules de Simona Dârnea

  Au fost odata patru vecini ciudati care se numeau: CINEVA, FIECARE, ORICINE si NIMENI.

  Modul lor de viata era religios. De exemplu: CINEVA îsi barfea vecinul, FIECARE stia ca acest lucru este pacat. ORICINE putea sa refuze sa asculte, dar ... NIMENI n-o facea... ORCINE stia ca FIECARE vorbea despre CINEVA, dar NIMENI nu le întrerupea conversatia.

  Toti apartineau aceleiasi biserici. FIECARE voia sa se închine, dar nu mergea la biserica deoarece nu vorbea cu ORICINE.

  CINEVA se arata credincios la biserica, dar de lucrat în ea, lucra mai mult... NIMENI. Când era nevoie de instructor pentru copii sau de vorbitor, FIECARE a gândit ca CINEVA va putea face aceste lucruri. Dar stiti cine le-a facut în cele din urma? NIMENI!

  O a cincea persoana s-a mutat în cartierul lor.

  FIECARE a crezut ca CINEVA îl va vizita. ORICINE ar fi putut face acest efort, dar ... NIMENI a mers la el. Stiti cine l-a câstigat pentru Domnul ? NIMENI...

  Pe TINE cum te cheama?...

Program

Vineri 18:00-19:00

Sâmbătă 08:00-12:00, 17:00-18:00

Miercuri 17:00-20:00

 

Apusul soarelui in Romania

26.11.2014, Soarele apune în:
Bucureşti: 16:40
Cluj Napoca: 16:43
Timişoara: 16:55
Constanţa: 16:31

Află apusul soarelui in alte localităţi din ţară

sabat_tineret050.jpg
0034863
Azi
Ieri
Această Săptămână
Ultima Săptămână
Această lună
Ultima lună
Total
64
437
715
676
3471
4646
34863

Azi
192

22.19%
7.39%
5.94%
1.48%
0.40%
62.59%
Online (10 minutes ago):2

Adresa ta IP:54.90.233.153